• www.ark.rs
Agencija za razvoj opštine Knjaževac pripremila projekat za Exchange 3

Agencija za razvoj opštine Knjaževac je za potrebe svog osnivača, opštine Knjaževac pripremila predlog projekta pod nazivom "Jačanje turističke konkurentnosti istočne Srbije" koji je podnet  Delegaciji Evropske unije u Republici Srbiji u okviru Programa EXCHANGE 3. Cilj projekta je jačanje  znanja i stučnosti lokalnih samouprava istočne Srbije u promociji turizma." Parteneri na projektu su opština Belogradčik iz Bugarske, opština Sokobanja i Regionalna agencija za razvoj istočne  Srbije - RARIS".

Delegacija Evropske unije u Republici Srbiji raspisala je poziv za podnošenje projekata koji imaju za cilj jačanje kapaciteta lokalnih vlasti za unapređenje pružanja usluga i stimulisanje lokalnog razvoja u skladu sa sopstvenim razvojnim prioritetima. Projekti će biti finansirani u okviru programa EXCHANGE 3, koji sprovodi Stalna konferencija gradova i opština.Posebni ciljevi ovog poziva za podnošenje predloga projekata su:

  • Unapređenje kapaciteta lokalnih vlasti za dobro upravljanje, menadžment i pružanje usluga
  • Poboljšanje kvaliteta života na lokalnom nivou
  • Zaštita životne sredine kroz održivo korišćenje resursa


VELIČINA DONACIJA
Donacije za odobrene projekte iznosiće između €100,000 i €300,000 za period realizacije od minimum 12 do maksimum 15 meseci.

VEB SAJT PROGRAMA:

http://www.exchange.org.rs/3/poziv.html

 

Baza investicionih podataka