• www.ark.rs
Pomoćnik direktora Vladine Kancelarije za održivi razvoj u poseti Agenciji za razvoj

Edib Kajević u poseti Agenciji za razvoj KnjaževcaU ponedeljak, 17. maja, na dan opštine Knjaževac, posle svečane Sednice, Agenciju za razvoj opštine Knjaževac posetio je Edib Kajević, pomoćnik direktora Vladine Kancelarije za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja.
Na ovogodišnjem Konkursu za izradu projektne dokumentacije Agencija za razvoj opštine je konkurisala projektom izrade Strategije ruralnog razvoja opštine Knjaževac. Kancelarija za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja je u potpunosti podržala ovaj projekat. Agencija za razvoj opštine, iako funkcioniše manje od pola godine, uspostavila je izuzetnu saradnju sa Kancelarijom za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja.

Na sastanku u prostorijama Agencije za razvoj opštine dogovorene su formalnosti oko potpisivanja ugovora, ali i o mogućnostima dalje još uspešnije saradnje.


Kancelarija za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja je na upravo završenom konkursu, pored projekta izrade Strategije ruralnog razvoja opštine Knjaževac, podržala još dva razvojna projekta opštine Knjaževac, čime je potvrđena spremnost opštine Knjaževac da kvalitetnim projektima privuče dodatna sredstva u svoj budžet, kao i kvalitetna saradnja sa Kancelarijom za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja.     


 

Baza investicionih podataka