Home > Nekategorizovano > Novi Javni poziv opštine Knjaževac u saradnji sa Fondacijom “Ana i Vlade Divac” u 2017. godini

Novi Javni poziv opštine Knjaževac u saradnji sa Fondacijom “Ana i Vlade Divac” u 2017. godini

U okviru Projekta “Divac poljoprivredni fondovi u opštini Knjaževac” – Fondacija “Ana i Vlade Divac” u saradnji sa opštinom Knjaževac, raspisuje konkurs za dodelu bespovratnih sredstava u iznosu od 1.620.000,00 dinara za razvoj ovčarstva kao poljoprivredne delatnosti, za najmanje 9 poljoprivrednika/ca koji imaju mesto prebivališta na teritoriji opštine Knjaževac. Pomoć nije u novcu, nego u robi, a uključuje nabavku do 10 umatičenih jaganjaca, rase romanovska, starosti oko 3 meseca, težine oko 25 kg. Pozivamo sve zainteresovane koji zadovoljavaju osnovne kriterijume, da se prijave, tako što će popuniti prijavu.

Konkurs je otvoren od 10. marta 2017. godine do 31. marta 2017. godine.

Za sve detaljne informacije obratiti se g-đi Nadi Obradović – Fondacija “Ana i Vlade Divac” putem e-maila: nada.obradovic@divac.com ili Marku Stojanoviću – Pomoćnik predsednika opštine Knjaževac, putem e-mail adrese marko.stojanovic@knjazevac.rs ili na broj telefona 064/216 42 10.

Javni poziv možete preuzeti ovde

Prijavni obrazac možete preuzeti ovde

Pristanak na obradu podataka o ličnosti možete preuzeti ovde.

Leave a Reply