Home > Konkursi > Konkurs za dodelu pozajmica u 2017. godini

Konkurs za dodelu pozajmica u 2017. godini

U sklopu realizacije projekta “Razvoj privatnog sektora u južnoj Srbiji” – faza 2, koji implementira regionalna razvojna agencija VEEDA i koji ima za cilj da kroz stimulisanje sistemskih promena u ključnim sektorima privrede doprinese smanjenju nezaposlenosti i siromaštva, povećanju prihoda i poboljšanju opšteg kvaliteta života, Agencija za razvoj opštine Knjaževac raspisala je Konkurs za dodelu pozajmica za unapredjenje kapaciteta za voćarsku i povrtarsku proizvodnju na teritoriji opštine Knjaževac u 2017. godini.

Sredstva odobrena kao pozajmice mogu se koristiti za nabavku nove opreme ili polovne opreme od ovlašćenih prodavaca, kupovinu zemljišta, objekata, podizanje višegodišnjih zasada, plastenika, staklenika itd. Pravo prijave na Konkurs imaju poljoprivrednici sa teritorije opštine Knjaževac, kao i nosioci registrovanih poljoprivrednih gazdinstava sa područja opštine Knjaževac, čija se poljoprivredna imovina (zemljište, objekti i druge nepokretnosti) nalaze na području opštine Knjaževac.

Odobrene pozajmice biće u iznosu do 600.000,00 dinara.

Konkurs je otvoren u periodu od 28.11 – 08.12.2017. godine.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na telefon: 019/731 – 256 ili direktno u prostorijama Agencije za razvoj opštine Knjaževac, u ulici Cara Dušana broj 19.

Tekst Konkursa možete preuzeti ovde.

Prijavni obrazac (Obrazac 1) – ovde.

Izjava o registraciji gazdinstva ili prijavi članova (Obrazac 2) – ovde.

Izjava o obavezi dostavljanja sredstva obezbedjenja (Obrazac 3) – ovde.

Leave a Reply