Home > Konkursi > Konkurs za dodelu subvencija za nabavku opreme za uzorkovanje, prijem, preradu, punjenje i pakovanje mleka i proizvoda od mleka iz sredstava Budžetskog fonda za razvoj poljoprivrede opštine Knjaževac u 2018. godini

Konkurs za dodelu subvencija za nabavku opreme za uzorkovanje, prijem, preradu, punjenje i pakovanje mleka i proizvoda od mleka iz sredstava Budžetskog fonda za razvoj poljoprivrede opštine Knjaževac u 2018. godini

Na osnovu člana 8. Odluke o osnivanju Budžetskog fonda za razvoj poljoprivrede opštine Knjaževac i Programa mera podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja za područje teritorije opštine Knjaževac za 2018. godinu, opštinsko veće opštine Knjaževac, na sednici održanoj 31.05.2018. godine, raspisuje Konkurs za dodelu subvencija za navku opreme za uzorkovanje, prijem, preradu, punjenje i pakovanje mleka i proizvoda od mleka iz sredstava Budžetskog fonda za razvoj poljoprivrede opštine Knjaževac u 2018. godini.

Pravo na korišćenje subvencije imaju fizička i pravna lica, koja nameravaju da registruju pogon za punjenje i pakovanje mleka i proizvoda od mleka na području opštine Knjaževac.

Konkurs je otvoren do 30.06.2018. godine.

Sve dodatne informacije, obrazac zahteva i biznis plan, mogu se dobiti u prostorijama Agencije za razvoj opštine Knjaževac, u ul. Cara Dušana br. 19 ili na telefon: 019/731 – 256.

Tekst Konkursa možete preuzeti ovde.

Obrazac zahteva možete preuzeti ovde.

Biznis plan možete preuzeti ovde.

Leave a Reply