Home > Konkursi > Konkurs za dodelu subvencija za podizanje višegodišnjih zasada voća iz sredstava Budžetskog fonda za razvoj poljoiprivrede opštine Knjaževac u 2018. godini

Konkurs za dodelu subvencija za podizanje višegodišnjih zasada voća iz sredstava Budžetskog fonda za razvoj poljoiprivrede opštine Knjaževac u 2018. godini

Na osnovu člana 8. Odluke o osnivanju Budžetskog fonda za razvoj poljoprivrede opštine Knjaževac i Programa mera podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja za područje teritorije opštine Knjaževac za 2018. godinu, Opštinsko veće opštine Knjaževac, na sednici održanoj 14.09.2018. godine, raspisuje Konkurs za dodelu subvencija za podizanje višegodišnjih zasada voća iz sredstava Budžetskog fonda za razvoj poljoprivrede opštine Knjaževac u 2018. godini.

Pravo prijave na Konkurs imaju nosioci registrovanih poljoprivrednih gazdinstava sa područja opštine Knjaževac, koja planiraju jesenju sadnju u 2018. godini.

Subvencija se odobrava za podizanje zasada na površini od minimum 0,30 ha.

Konkurs je otvoren do 15.10.2018. godini.

Sve dodatne informacije i obrazac zahteva mogu se dobiti u prostorijama Agencije za razvoj opštine Knjaževac, u ulici Cara Dušana br. 19 ili na telefon: 019/731 – 256.

Tekst Konkursa možete preuzeti ovde.

Obrazac zahteva možete preuzeti ovde.

Leave a Reply