Home > Konkursi > Raspisan Konkurs za izbor korisnika za dodelu podsticajnih sredstava za jačanje postojećih Udruženja u oblasti poljoprivrede u 2017. godini

Raspisan Konkurs za izbor korisnika za dodelu podsticajnih sredstava za jačanje postojećih Udruženja u oblasti poljoprivrede u 2017. godini

Opštinsko veće opštine Knjaževac, na sednici održanoj 29.09.2017. godine raspisalo je Konkurs za izbor korisnika za dodelu podsticajnih sredstava za jačenje postojećih Udruženja u oblasti poljoprivrede iz Budžetskog fonda za razvoj poljoprivrede opštine Knjaževac u 2017. godini.

Sredstvima Budžetskog fonda za razvoj poljoprivrede opštine Knjaževac za 2017. godinu, izvršiće se jačanje postojećih udruženja poljoprivrednih proizvođača kroz realizaciju programa i aktivnosti u sledećim oblastima: proces konverzije i certifikacije organske proizvodnje; podizanje i zasnivanje zasada pod medonosnim biljem; organizovanje zajedničkog nastupa na tržištu članova udruženja i drugih proizvođača (uređenje prodajno – izložbenog prostora u većim gradovima, promotivno – marketingške aktivnosti i sl). Pravo na korišćenje podsticajnih sredstava imaju Udruženja poljoprivrednih proizvođača registrovana na području opštine Knjaževac pre 2017. godine, na osnovu Programa, koji će sadržati detaljan opis mera i aktivnosti koje će sprovesti, u cilju jačanja kapaciteta Udruženja i članova udruženja. Zahtev za korišćenje podsticajnih sredstava sa traženom dokumentacijom dostavlja se Budžetskom fondu za razvoj poljoprivrede opštine Knjaževac, Miloša Obilića br. 1, sa naznakom “Konkurs za podsticajna sredstva poljoprivrednim udruženjima u 2017. godini”.

Konkurs je otvoren do 20.10.2017. godine. Nepotpuni i neblagovremeni zahtevi neće biti razmatrani.

Sve dodatne informacije u vezi Konkursa mogu se dobiti u prostorijama Agencije za razvoj opštine Knjaževac, Cara Dušana br. 19 ili na telefon 019/731 – 256.

Tekst Konkursa možete preuzeti ovde.

Obrazac zahteva možete preuzeti ovde.

Leave a Reply